Scurgeri de gaze la instalatii gaze din afara locuintei? Cum rezolvi problema in cel mai simplu mod?

HomeReparații

Scurgeri de gaze la instalatii gaze din afara locuintei? Cum rezolvi problema in cel mai simplu mod?

De cele mai multe ori apar scurgeri de gaze la instalatiile din interiorul locuintei noastre si le detectam imediat. Insa la case sau chiar la bloc pu

Probleme cu canalizarea la domiciliu
Ce poți face când ți s-a înfundat instalația sanitară din baie
Ce putem face dacă boilerul s-a stricat?

De cele mai multe ori apar scurgeri de gaze la instalatiile din interiorul locuintei noastre si le detectam imediat. Insa la case sau chiar la bloc putem avea scurgeri gaze si la instalatii care nu sunt in locuinta si pe care nu le detectam atat de rapid. Aceste scurgeri la instalatii gaze din exterior sunt mai periculoase decat scurgerile din interior, pentru ca ajung sa fie din ce in ce mai mari si sunt detectate prea tarziu. Instalatia de gaze poate avea defectiuni majore care duc la aceste scurgeri aflate in exterior si cu timpul va deveni imposibil de utilizat.

Cel mai simplu mod de a detecta la timp scurgerile de gaze din exterior este realizarea verificarilor si a reviziilor ori de cate ori se primesc notificari de la furnizorul de gaze sau cand considerati ca e ceva in neregula cu instalatia. La aceste verificari si revizii gaze specialistii de la firmele cu experienta in domeniul instalatiilor de gaze vor folosi senzori si aparate omologate pentru a testa intreaga instalatie si vor descoperi rapid orice fel de probleme existente.

Pentru ca e vorba de un spatiu mai mare sau de aer liber, scurgerile de gaze vor fi greu de sesizat daca nu petreci timp mai mult in locul respectiv si nu esti atent. Un instalator Ilfov autorizat are deja experienta si stie foarte bine unde sa se uite si ce sa testeze ca sa poata detecta sursa scurgerilor si pentru a putea remedia defectiunea ce a dus la prezenta lor. Orice fel de neregula e descoperita se remediaza imediat si se retesteaza pana cand instalatiile sunt gata de utilizare.

Dupa evaluarea de la inceput sa testeaza cu instrumente speciale omologate fiecare bucatica a instalatiei exterioare de gaze si se fac masuratori in asa fel incat toti parametrii de functionare sa fie verificati cu maxima atentie. In acest mod esti sigur ca vei putea sa ai o instalatie care functioneaza foarte bine si pe care te poti baza, care e sigura, chiar daca este in afara locuintei.

4.6/5 - (86 votes)